Re: zkušební doba-která výpověd bude pla
Pokud podáváte výpověď, běží výpovědní doba, která začně běžet prvním dnem následujícího měsíce po doručení výpovědi. Vzhledem k úložním dobám budou běžet výpovědní doba od 1.10. do 30.11.2017. Pracovní poměr skončí 30.11.2017.
Pokud jste chtěl skončit dřív, měl jste ZRUŠIT pracovní poměr vě zkušební době, ne podávat VÝPOVĚĎ.
Re: zkušební doba-která výpověd bude pla
Zrušení nastane dnem doručení , toho, komu bude doručeno dříve. Do té doby byste měl chodit do práce.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
4. 9. 2017 12:05
V pátek 1.9.2017 jsem odeslal doporučeně s dodejkou výpověď zaměstnavateli ve zkušební době k datu 4.9.2017. Ve stejný den mi zaměstnavatel poslal taktéž výpověd ve zkušební době kterou jsem si nevyzvedl a je uložená na poště.
Jelikož se jedná o firmu která nedodržuje základní ustanovení ZP a navíc jsou mi dlužni peníze mám obavy pokud nepřevezmou moji zásilku jako první jak to bude s platností výpovědi mé výpovědi.
Ve firmě jsem naposled odpracoval směnu právě 1.9.2017 a odešel s tím, že jsem majiteli sdělil, že podávám výpověď ve zkušební době a tuto mu zašlu doporučeně s dodejkou tento den, tak jsem i učinil.
Můj dotaz je pokud on učinil totéž a nepřevezme moji výpověď jako první, která výpověd bude vlastně platit a jakým způsobem se vlastně řeší podobné záležitosti.
Děkuji jjk