Re: Práce přes "důchod", věk 70 let
To se vám asi vybavuje něco ze zákona o státní službě.
Jó, tak to bude asi ono:-) Pokud je tedy zaměstnanec v HPP na dobu neurčitou v s. r. o. tak žádné kroky firma činit nebude i po dovršení věku 70 let.
Můžete mi prosím poslat §, ve kterém se řeší věk 70 let v zákoně o státní službě? Děkuji moc za rozšíření informací
Ve výrobní firmě - kovoobrábění (obsluhují starší obráběcí stroje na ranní a odpolední směnu) - mám 2 pány, kteří letos dovrší 70 let. Jeden z nich je dokonce od r. 2009 invalidní trvale: "Z důvodu dlouhodobě nepříznivého zdravotního stavu poklesla jeho schopnost soustavné výdělečné činnosti nejméně o 33 % (výpis z OSSZ) :-)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Ztracená data, anglické chyby a infolinky na zhroucení. Start JMHZ provází chaos
Provoz EET 2.0 má stát až 600 milionů korun ročně
Strop cen benzinu a nafty výrazně klesl
Změny v důchodech přinesou nové valorizace a příplatky za vyšší věk
Šíří se mimořádně věrohodný podvod s přeplatky od pojišťovny
Sociálka nabízí konkrétní příklady z praxe, které pomohou s novým hlášením
4. 9. 2017 13:38
Dobrý den,
máme zaměstnance, který ve firmě pracuje nepřetržitě 25 let. Letos na podzim bude mít 70 let.
Poradíte mi prosím, jaké kroky (nová smlouva?) máme učinit pro to, aby ve firmě mohl nadále regulerně pracovat? Vybavuji si, že smlouva na dobu neurčitou mu věkem 70 let skončí....
Děkuji za pomoc