Re: KH- výzva
u nás v KH A4 je DD uveden a s protistranou jsem mluvila - kontrolovali jsme si udaje a máme je prý stejné ...
Pro jistotu - zkontrolovali jste i obě DIČ? Já jsem jednou omylem uvedla staré DIČ zákazníka a problém byl hned na světě... Stačilo pak opravit. Ale výzva právě přišla i protistraně a tak jsme si to vysvětlili telefonem, já se jim omluvila a pak vyřešili podáním příslušných KH
Ano, komputer se opravdu neplete :), už jsem to našla, bylo to v DIČ,(odběratel si toho na faktuře taky nevšiml) při projíždění předchozích faktur(červen) jsem ale narazila na fakturu pro stejnou firmu, také se špatným DIČ a žádná výzva nepřišla, poradte mám to nechat být nebo také opravit KH.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
12. 9. 2017 8:33
Prosím jak to mám pochopit- my jsme dodavatelé, tudíž A - máme tam vše správně-jak tedy reagovat na výzvu. Děkuji
Daňový subjekt v oddílu A.4. kontrolního hlášení podaného za výše
uvedené období nevykázal hodnotu uskutečněných zdanitelných plnění
s místem plnění v tuzemsku vykázaných v oddílu B.2. kontrolního
hlášení, plátcem, který identifikoval daňový subjekt v kolonce DIČ
dodavatele. Výše popsaný nesoulad byl zaznamenán u ev. č.
daňového dokladu: