Re: Přepočet chorvatské kuny na CZK
Mám podobný problém, ale s YUD (jugoslávským dinárem). Tuto měnu ČNB již neuvádí, přestože musí existovat. Řidiči mi vozí z bývalé Jugoslávie doklady, kde je vyčíslena tato měna YUD. Myslím si, že by mohla ještě být v Srbsku. Má někdo podobný problém, nebo ví, jak řešit?
Re: Přepočet chorvatské kuny na CZK
Přepočet můžete provést např. zde:
http://kurzy.fin.cz/kurzy/kurzy.asp?A=X
Zrovna dnes řeším Rumunsko..., tam můžete převést všechny měny
Zdravím:-))
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
31. 10. 2005 13:55
Dobrý den, prosím všechny o rady a informace, jak postupujete v případě přepočtu měn, které neuvádí ČNB. Např. při přepočtu chorvatské kuny na Kč. Je správný postup, když vezmu kurz chorvatské národní banky (z internet.stránky chorvat.národ.banky), zde provedu přepočet na EURO a EURO následně přepočítám dle kurzu ČNB na české koruny. Příklad: dle Hrvatske narodni banky kurz kuny k euru je 7,307908. Mám 20 Kn, tj. 1,46 Euro, kurz ČNB eura je 30,03, tzn. že Kč budu mít 43,84. V kurz.lístku chorvatské národní banky figuruje i CZK, ale myslím si, že použít rovnou kurz CZK by nebylo správné (kurz je uváděn 1 CZK = 0,243589). Prosím o Vaše názory, nemám s tím žádné zkušenosti. Děkuji všem, Monika