Re: průměr pro banku
Když jsem to vysvětlovala jejímu manželovi (pracuje také u nás a o půjčku žádají společně), tak jsem mu řekla jako příklad - jak by to dopadlo, kdybych tak jak to chce banka udělala průměr na ÚP. To by potom dostávala poloviční podporu. (pomíjím odpracované měsíce, ty může mít z předchozího zam.)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
21. 9. 2017 14:31
Dobrý den,
prosím o názor někoho zkušenějšího:
Paní, která u nás pracovala od 16.8. jsem měla vyplnit výdělek pro banku - chtěli celkový za 12 měsíců (tedy za necelý 1 měsíc, který zatím odpracovala) a průměrný měsíční. Spočítala jsem průměrný pravděpodobný, vyšel samozřejmě vyšší než výdělek za odpracovaný necelý měsíc, což se jim nelíbilo (datum začátku PP je na potvrzení také). Chtěli předělat aby částka byla max. stejná. Stejně to ale prý budou řešit, z banky někdo bude volat. Tak prosím o názor, jak jsem měla správně postupovat. Děkuji předem.