Re: Datum platnosti akce ke dni: oprava
Aha, takže chápu správně, že přihlášku máte dobře, ale na odhlášce máte špatné datum nástupu? V tom bych problém neviděla, opravu bych nedělala, jen bych zavolala na OSSZ, že tam mají nesprávné datum, ať si to opraví. Možná si to ani opravovat nebudou, když je na přihlášce správné datum :-)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
8. 10. 2017 18:18
Dobrý den, potřeboval bych opravit Oznámení o skončení zaměstnání. Podařilo se mi zadat špatné datum nástupu do zaměstnání.
Vyplňuji tedy nové ONZ, kde zadám správné datum nástupu. Datum skončení bylo 30.9.
Problémem však je datum platnosti akce ke dni. Kdy nesprávné Oznámení bylo vyplněné dnes (tedy 8.10.2017) a tedy i do této kolonky pro datum platnosti akce jsem chtěl vyplnit datum dnešní, tedy 8.10.2017. Elektronický formulář mi to však nechce povolit.
Myslel jsem, že do této kolonky se vždy vyplňuje datum vyplnění původního nesprávného formuláře, ovšem jak jsem psal, takto to bohužel nelze. Jaké datum tedy vyplnit?
Předem děkuji moc za odpověď.