Re: ZP zaměstnanec a plátce ZP
Rodiče za ní prý ZP zaplatili, měla příležitostné brigády. Nevím, toto mi řekla pobočka. A nyní z DPP k nám přešla na DPČ a od října na HPP. Má tam doplatek 800,- na ZP, což bude zásadní u ní a pokud to dám do výplaty. Prý ji rodiče ZP zaplatili za září. Ale nemůžu z nich tahat výpis z účtu. Ale zase pokud zaplatili povinnou sumu je nesmysl dávat ještě 800,-.
Díky za radu. Většinou mám lidi z úřadu práce, RD, důchodce, studenty, ale samoplátce jsem ještě neměla...
Re: ZP zaměstnanec a plátce ZP
Já bych vzala z jiného konce. U Vás je přihlášená na DPČ, Vy srazíte z minima. Ona bude mít u své ZP přeplatek za září.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Maximální ceny pohonných hmot na víkend vzrostou, určilo ministerstvo
S vyplněním daňového přiznání pomůže AI, nástroj je zatím dostupný jen zaměstnancům
Ztracená data, anglické chyby a infolinky na zhroucení. Start JMHZ provází chaos
Provoz EET 2.0 má stát až 600 milionů korun ročně
Strop cen benzinu a nafty výrazně klesl
Změny v důchodech přinesou nové valorizace a příplatky za vyšší věk
9. 10. 2017 10:46
Prosím, zaměstnanec má DPČ 6000,-, aby ZP platil jen z této částky, stačí aby nám dal čestné prohlášení, že si platí ZP sám? Předpokládám, že výpis z banky už je zase osobní údaj. Nebo co tak může doložit?
Díky moc.