Re: Pamica-půl den dovolené, jak zadat
Lenko, právě že to je jinak. Je to nerovnoměrně rozvržená PD.
Do zameškané směny turnusové jsem dala 0. Zadávám individuální zadání hodin a do dne, kdy měla půl den dovolené mi řekla paní na hotlince, že mám zadat 10,5 hod (mají 11 hod směnu s 0,5 přestávkou).Pak zadat půl den dovolené, přes složky nepřítomnosti, půl den placeného volna přes V03 a pak minusem tu částku,co byl půl den placeného volna přes J01.Obojí jde vidět na výplatní pásce a mně to teda přijde jako nesmysl:-(
Re: Pamica-půl den dovolené, jak zadat
To tak mám.Ale pokud jim zadávám hodiny přes individuální zadání, tak musím zadat do dne,kdy měla půl den dovolenou celých 10,5 hodiny, aby mi to pak správně spočítalo 0,5 dne dovolené. Ona ten den totiž nebyla vůbec v práci.A když to tak zadám, tak pak v odpracovaných hodinách mám na výplatní pásce hodiny i s dovolenou dohromady a to je špatně. Proto mě navedli na to, že musím přes V01 zadat půl dne placené volno, tím se mi upraví ty hodiny na výplatní pásce a pak mínusem přes J01.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
12. 10. 2017 10:34
Dobrý den, prosím o radu.
Jak zadat do programu Pamica půl den dovolené u nerovnoměrně rozvržené PD?
Volala jsem na info linku, ale ti mě navedli na tak divný způsob, že půl dne musím zadat jako placené volno a pak to druhou položkou zadat mínusem, ale to vše se pak objeví na výplatní pásce a mně to přijde divné.Nemáte s tím prosím zkušenosti?