Re: Rodič.příspěvek neztratím,když...??
Ale ona to ani vědět nepotřebuje.:)
Já právě nechci o tento nárok přijít,ale když jsem jí naznačila tuto novinku,tak ona řekla,že o tom nic neví a že to zřejmě nemohu. Ale je fakt,že jí to může být jedno,jestli to dodržuji nebo ne...........ale já si to musím hlídat:) Nebylo to vůbec myšleno zle:)) Jen tak,že kdybych to nevěděla,tak ho tam budu dávat jen na 5dní a byla by to škoda,že by tam mohl být třeba i 3xtýdně,ne:)
Já právě nechci o tento nárok přijít,ale když jsem jí naznačila tuto novinku,tak ona řekla,že o tom nic neví a že to zřejmě nemohu. Ale je fakt,že jí to může být jedno,jestli to dodržuji nebo ne...........ale já si to musím hlídat:) Nebylo to vůbec myšleno zle:)) Jen tak,že kdybych to nevěděla,tak ho tam budu dávat jen na 5dní a byla by to škoda,že by tam mohl být třeba i 3xtýdně,ne:)
No, otázka je zda školka bude mít volnou kapacitu.
U nás místo jednoho celodenního berou 4 pětidenní děti, no a kdyby od unora všichni ty pětidenní děti najednou chtěly chodit na všechny 4 hodinny denně, tak by pro ně jistě místo neměli.
A jistě si školka stanoví sama nějaké pravidla, protože ona je, kdo pak hlasí zda byla dodržená podmínka, aby jste nepřišly o rod.příspěvek.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
3. 11. 2005 12:45
Můžu se zeptat,kde jste vyčetli,že od 1.2.2006 lze dítě starší 3let dávat denně na 4hod.do MŠ? Paní ředitelka v naší MŠ o tom ještě vůbec nic neví:(
Děkuji