Re: OT: Rada - otcovství
>>Dobrý den, asi to sem nepatří, ale potřebuji radu.
>>Jak
>>šetrně zdělit dětem, že jejich otec není biologický.
>>Byla jsem na umělém oplodnění, neboť manžel je
>>neplodný. Děkuji
>Je to opravdu nutné?
>Myslím že ano, kdyby se cokoli stalo s děti potřebovali lékařskou pomoc, krev...
>>>Dobrý den, asi to sem nepatří, ale potřebuji radu.
>>>Jak
>>>šetrně zdělit dětem, že jejich otec není biologický.
>>>Byla jsem na umělém oplodnění, neboť manžel je
>>>neplodný. Děkuji
>>
>>A máte nějaký závažný důvod, proč jim to sdělit? Jsou
>>už dost staré, aby tohle museli vědět?
>
>Lepší, když se to dozví od matky než nějak jinak.....
>asi bych se poradila s psychologem.Bylo jim 18
Chybí mi tu informace:
1) Kolik let je dětem
2) Chce to dětem říct i manžel?
Nevím, jestli je nutné to řešit ... v případě jakýchkoliv zdravotních komplikací se stejně dělají nejdříve testy na vhodnost dárce X příjemce. Cca 10-20% dětí má jiného než biologického otce (nejen kvůli umělým oplodněním, ale i kvůli nevěře, která se neprovalila) - a neví o tom.
Ideální by bylo, kdybyste se oba s manželem dohodli, že spolu zajdete k nějakému psychologovi a tam to proberete s ohledem na Vaši konkrétní situaci (věk dětí, povahy, celková situace v rodině i v místě bydliště atd.)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Maximální ceny pohonných hmot na víkend vzrostou, určilo ministerstvo
S vyplněním daňového přiznání pomůže AI, nástroj je zatím dostupný jen zaměstnancům
Ztracená data, anglické chyby a infolinky na zhroucení. Start JMHZ provází chaos
Provoz EET 2.0 má stát až 600 milionů korun ročně
Strop cen benzinu a nafty výrazně klesl
Změny v důchodech přinesou nové valorizace a příplatky za vyšší věk
7. 11. 2017 16:11
Dobrý den, asi to sem nepatří, ale potřebuji radu. Jak šetrně zdělit dětem, že jejich otec není biologický. Byla jsem na umělém oplodnění, neboť manžel je neplodný. Děkuji