Re: Zavedení stravenek
Moc děkuji za odkaz.
Pokud jsem to správně pochopila, tak na začátku prosince vydám stravenky na prosinec, beru jednoho zaměstnance, tedy 19 stravenek (19 pracovních dní), 19*100=1900 Kč 335/213, v lednu, jak budu dělat mzdy za prosinec zohledním docházku (např. 1 den dovolená), tudíž vydám na leden (22 prac. dní) jen 21 stravenek, do prosincové mzdy naúčtuji srážku (stravenka 100 Kč) 331/335 45*18=810 Kč, dále do ID náklad 527/335 55*18=990 Kč?
Děkuji.
Re: Zavedení stravenek
Ano, na konci roku bude tustatek na uctu 335 ve vysi jedne stravenky - za jeden den dovolene.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Maximální ceny pohonných hmot na víkend vzrostou, určilo ministerstvo
S vyplněním daňového přiznání pomůže AI, nástroj je zatím dostupný jen zaměstnancům
Ztracená data, anglické chyby a infolinky na zhroucení. Start JMHZ provází chaos
Provoz EET 2.0 má stát až 600 milionů korun ročně
Strop cen benzinu a nafty výrazně klesl
Změny v důchodech přinesou nové valorizace a příplatky za vyšší věk
7. 11. 2017 17:43
Dobrý večer,
pěkně prosím o pomoc. Zavádíme stravenky a Vás zkušené bych se chtěla zeptat na správný postup.
https://business.center.cz/business/diskuze/zprava.aspx?id=1304959
Zde jsem se dočetla, že se stravenky poskytují dopředu, tzn., že pokud si zaměstnavatel přeje začít poskytovat zaměstnancům stravenky od prosince, tak na začátku prosince (nebudou papírové, ale přes elektronickou kartu) musím nabít na kartu peníze, ale jak budu vědět kolik stravenek mají dostat, když se počítají z odpracovaných hodin? A srážky 45 % z hodnoty stravenky budou pak ve mzdách za prosinec?Jsem dost ztracena, předem díky za všechny příspěvky do diskuze.
Hezký večer.