Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
9. 11. 2017 16:13
Dobrý den,
dala jsem auto do servisu na přezutí, dohodli jsme se, že bude provedena kontrola auta před zimou a bude to celé stát do 3500,-.Také jsme se domluvili, že pokud by narazili na nějaké další věci, které je nutné opravit, zavolají. Zavolali, vyjmenovali, co je vše nutné a bezodkladné vyměnit. Prý se celá oprava tím vyšplhá na 17tis. To mi spadla brada. Jedná se prý o kotouče a brzy na předních kolech, táhla k řízení a ložiska. Auto jsem si ještě nevyzvedla,možná tam bude ještě něco, ale vše si nepamatuji. Prý už na něm pracují, takže zastavit to asi nejde. Je možné se ještě v tuto chvíli nějak bránit a zastavit opravu? 17tis. mi přijde strašná darda. Jedná se o auto z roku 2005 Renault Thalie.
Je možné se bránit nějak zpětně třeba přes soudního znalce, který by vyhodnotil, zda cena za vyměněné díly a opravu nebyla přemrštěná?
Jezdím do servisu dva roky co mám auto a zatím mi přišlo vše v pořádku, ale tohle mne překvapilo. Jako laik nemám šanci zjistit, zda je cena reálná, či nikoliv.
Děkuji za pomoc