Re: Rozdělení položek na faktuře
Děkuji za pomoc. Já jsem se na to dívala, že bych to tak udělala, ale měla jsem strach to zadat naostro a teprve čekat, co z toho vzejde za čísla potom při následném DPH, jestli se to zadá správně do ř.47 pouze ta jedna částka majetku bez dph a zbytek do režií...Nešlo mi do hlavy, jaké předkontace dát na té celkové faktuře. Rozhodující jsou předkontace u položky? Přišlo mi jednodušší a jistější dělit fakturu :).
Re: Rozdělení položek na faktuře
Když to rozdělíte, budete to mít špatně v KH.
Ano, rozhodující jsou předkontace u položky a zároveň u položky i správné zařazení do DPH.
Já teď nejsem přímo u toho programu a z hlavy to nedám. Musíte hledat.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
19. 1. 2018 13:40
Dobrý den, prosím o radu.
Mám fakturu, na které jsou dvě položky, jedna bude HM do odpisů a druhá se toho majetku netýká a je to klasicky částka do výdajů.
Mohu udělat to, že v programu si tuto fakturu "rozdělím" na dvě a uvedu na jedné ten majetek a na druhé se stejným VS zapíšu tu okamžitou spotřebu, aby se mi to nepletlo v jedné faktuře dohromady při následném zadávání do majetku? Pracuju v Money S3.
Snad jsem to popsala nějak pochopitelně, motám se v tom a asi hledám vědu, kde není..
Děkuji moc za radu.