Re: Výdělek na zápočtový list
Logické by to bylo, ale:
1) V zákoně se nic takového neříká
2) Při vystavování potvrzení o zaměstnání nemůžu vědět, zda ten člověk půjde na ÚP nebo do zaměstnání. A co když řekne, že má zaměstnání a ono mu nevyjde a bude muset na ÚP? Musí se vracet pro doplňování.
já jsem tu diskutovala, že pro potřeby nového zaměstnavatele nevyplňuji prům.výdělek, že mi to zatím prochází...jsem potěšena,že nás je víc..
Také to tam nepíši, zaměstnanci nechtějí, aby jejich nový zaměstnavatel věděl, kolik brali před ním!! Souhlasím s nimi, co je nového zaměstnavateli do toho!! A pokud budu chtít větší plat, tak ještě řekne,že mi ho nedá, že jsem ho neměla ani
v minulém zaměstnaní!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
18. 11. 2005 12:57
Před nadávnem zde proběhla debata na téma zda psát na zápočtový list hrubý nebo čistý výdělek. Někdo se ptal zda ho tam psát musí a bylo mu odpovězeno, že musí. Prosím otevřete
si kolonku Šablony, kde je vzor potvrzení o zaměstnání - zápočtový list a píše se tam, že se uvádí jen při hlášení na úřad práce.