Re: nikdo prosím?
Ale vždyť to není ani finanční náklad ve smyslu účtu 568, ani služba - resp. jakou službu za to CCS poskytuje? Nálepku ? Příslib toho, že někde vysadí strom ?
Spíš by mě zajímala smlouva mezi CCS a danou firmou, proč se takovéhoto projektu daná firma zúčastní. Má firma na výběr?
>>>>>Dobrý den,
>>>>>na jaký účet prosím účtujete položku Eko program na
>>>>>faktuře od ccs?
>>>>>Děkuji.
>>>>
>>>>
>>>Eko program máme na FA také, beru to jako poplatek,
>>>dám na 568 - ostatní fin. náklady. VST
>>>
>>
>>Dávám na 518, 568 je spíš pro poplatky bankám.
>
>Ale vždyť to není ani finanční náklad ve smyslu účtu
>568, ani služba - resp. jakou službu za to CCS
>poskytuje? Nálepku ? Příslib toho, že někde vysadí strom
>?
>
>Spíš by mě zajímala smlouva mezi CCS a danou firmou,
>proč se takovéhoto projektu daná firma zúčastní. Má
>firma na výběr?
>
>
>máme to také, paní na ccs tlf mi řekla,že je to dobrovolné a že snad je možnost se z toho vyvázat....zatím jsem to neřešila, vůbec jsem nezaregistrovala, že k tomu posílali infomail (tvrdila mi na tlf). já dávám nedaňovou službu a zvážíme, jestli se toho budeme dál účastnit
myslím, že jim na infolince drnčí telefony ostošest, včerejší info bylo, že údajně byli všichni zapojeni automaticky, a ti co se nechtějí zúčastnit, měli se ozvat a odhlásit, o čemž byli dostatečně předem informováni emailem. Email jsme nedohledali, není divu, obchodní sdělení se moc nečtou a mažou. Odhlášeni už jsme, a v téhle aktuální faktuře jsem zatím dala 518, a teď jestli to nechat daňově.. spíš ne...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
6. 3. 2018 8:50
Dobrý den,
na jaký účet prosím účtujete položku Eko program na faktuře od ccs?
Děkuji.