Re: Účtování - způsob B - zásoby v EUR
Ano, kurz z 29.12.2017 je platný i 31.12.2017
Re: Účtování - způsob B - zásoby v EUR
jj, přesně vím o čem mluvíte :-) mně včera zas nesedlo rzd, mám jich jen pár, ale i tak.., vypočteno jsem měla už minulý měsíc, včera jen jednotlivě zadávám částky do mezd, zarazila jsem se u jednoho, že jsem špatně dala odpočet za životko, takže smažu z mezd, zničím výpočet, znovu vypočtu, vytisknu, založím, předělám mzdy, oddechnu si, ještě štěstí, že jsem si toho naposlední chvíli všimla, no a v noci se vzbudím, uvědomím si, že blbnu, že to vlastně bylo původně správě, takže dnes nové kolo oprav na původní výpočet, a kde se vzalo to totální zatmění nechápu...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
6. 3. 2018 14:31
Dobrý den,
prosím jak je to, pokud kupuji zásoby v EUR, ke konci roku mám zůstatek v hodnotě např. 10 000 EUR. Jakým oceňuji kurzem? Mohu nechat oceněné kurzem, který byl při pořízení? Nebo ocenit kurzem k 29.12.2017?
Oceňuji v pořizovacích cenách. Dočetl jsem se někde, že nepřeceňuji, tedy nechávám ocenění v kurzu faktury.
Děkuji všem za názory.