Nevyplacené odměny

• (neregistrovaný)

25. 11. 2005 10:09

dělám mzdovou účetní v jedné velké soukromé firmě. Je tady jen jeden majitel, a ten se tento měsíc rozhodl několika lidem nevyplatit odměny. Je to možné? Mám strach, že si půjdou stěžovat, udají firmu a já z toho budu mít problémy.
    V jedné smlouvě jsou odměny na základě dosažení určitého faktoru a ten dosažen byl (a ještě trochu navíc).
    V druhé je psáno, že zaměstnavatel bude zaměstnanci k hrubé měsíční mzdě X poskytovat odměny ve výši Y.
    V dalších smlouvách jsou odměny AŽ do výše Y. Tady si myslím, že není problém, ale ty první dvě!?!
    Moc Vás prosím, poraďte mi. Děkuji

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 25. 11. 2005 10:15

Anonymní (neregistrovaný)

Re: Nevyplacené odměny
      ano u první i u druhé může dojít k problému,ale ten bude mít majitel ne mzdová..

• 25. 11. 2005 10:21

Anonymní (neregistrovaný)

Děkuji moc za odpověď. Ale stejně si nejsem jistá tím, že problémy nebudu mít já. Stále se bojím, že mi prostě řekne, že to neudělal on, ale já. Nechala bych si to od něj písemně, ale to on samozřejmě neudělá.

• 25. 11. 2005 10:24

mmm (neregistrovaný)

já vždy každému říkám,že nemám důvod mu nevyplatit, že snad logicky každý pochopí, že co ušetří firma si domu opravdu neodnesu takže se musí obrátit na majitele...ale je to všude stejné...

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).