Re: Je to náplň mzdové účetní?
Musí vám přidělit takovou práci na jakou máte pracovní smlouvu.
Otázka je pro kolik lidí děláte mzdy. Ale pokud se jim zdá že máte málo práce měli o tomto přídavku s vámi nejprve diskutovat.
Re: Je to náplň mzdové účetní?
Já si dávám do složky zaměstnance /osobní list bezpečnosti práce/- lekařskou prohlídku a školení a termín platnosti mi hlídá program. Další kontroly - prohlídky všech el.přístrojů a podobně již nejsou má starost. Bezpečnostní poradce vám zpracuje potřebné směrnice,zatřídění pracovišť, přehled revizí,zastupuje při evidenci a registraci pracovních úrazů,zastupuje při jednání pro potřebu Insp.bezpečnosti práce.Tato určitě nemůže zpracovat účetní a nevím, zda na to máte ve firmě odborníka, proto ten externista. Podpisy zaměstnanců pod všemi doklady jsou také moje starost.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
25. 11. 2005 16:30
Četla jsem níže diskusi o závodních lékařských prohlídkách, o školení na bezpečnosti práce apod. Je toto náplň mzdové účetní automaticky, nebo by na to měl být "jmenován" zaměstnanec (externista) zvlášť? Děkuji.