Re: odměna mimo průměr
Ten, který by mi vznikl v případě opravení mezd v těch daných měsících. Pokud to opravím až v dubnu, tak žádný rozdíl nevznikne.
Jde mi o průměr, který bych měla přepočítat se správnými hodnotami za první kvartál... a to zvládnu asi nejpřesněji pomocí programu, ale to bych právě musela opravit ty mzdy...už se do toho motám. Nevím, zda-li je až taková chyba mít o něco málo nižší průměr a za druhý kvartál zase o něco málo vyšší.
Re: odměna mimo průměr
Vypočítala bych, o kolik hrubého přišel v únoru a březnu a rozdíl mu dala do dubna. Zároveň bych vypočítala, jaký by mu vyšel hodinový průměr pro pracovněprávní účely na 2. čtvrtletí, kdyby býval měl mzdy v 1. čtvrtletí tak, jak měly být. A po skončení 2. čtvrtletí bych zase vypočítala hodinový průměr pro 3. čtvrtletí takový, jaký by měl být, kdyby tam ten doplatek neměl.Co se týká odvodů, tak ty budou odvedené v měsíci, kdy ten rozdíl dostane, tzn. za duben.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Maximální ceny pohonných hmot na víkend vzrostou, určilo ministerstvo
S vyplněním daňového přiznání pomůže AI, nástroj je zatím dostupný jen zaměstnancům
Ztracená data, anglické chyby a infolinky na zhroucení. Start JMHZ provází chaos
Provoz EET 2.0 má stát až 600 milionů korun ročně
Strop cen benzinu a nafty výrazně klesl
Změny v důchodech přinesou nové valorizace a příplatky za vyšší věk
18. 4. 2018 7:58
Dobrý den,
prosím o radu. Zaměstnanec má od 1.1.18 nový mzdový výměr, přičemž se mu změnila smluvní mzda a osobní ohodnocení. Leden byl nastaven a vše proběhlo v pořádku, a nevím proč, ale nejspíš na základě nějakého chybného uložení nebo údržby dat se to přenastavilo zpět a únor a březen je chybně zpracovaný, tedy jen odměna která je v obou měsících nižší. Prosím, vím že to musím opravit, ale pokud se jedná jen o odměnu, myslíte že to mohu opravit až v dubnové výplatě a dát mu odměnu vyšší o chybné částky? Děkuji za radu, zaměstnanec na to nepospíchá, ale jde mi o tu správnost opravy