Re: malá a střední organizace
Klid, zajděte na "Vaši" OSSZ a tam si dojednejte přechodnou dobu, po kterou ještě můžete být malá organizace (max. na 1/2 roku). Pokud byste za tu dobu měl stav zaměstnanců zase do 25, tak budete pořád malou organizací. Pokud se Vám počet ustálí nad 25, nebo ještě zvýší, budete velká organizace. Stejně se postupuje i při přechodu z velké na malou organizaci. Změna je jen ta, že budete vyplácet nemocenské dávky (takže Vaše mzdovka to musí umět spočítat). Jinak jsou povinnosti velké a malé organizace od 1.7.2005 stejné (jo, kromě vyplňování žádostí o důchod - ty budete muset taky dělat, u malé organizace to dělá OSSZ). Máte-li dobrou mzdovku, nebudete mít problém jestli malou nebo velkou organizaci. Pohoda, klídek, tabáček.
Re: malá a střední organizace
Poslední dvě věty doporučuji buď vytesat nebo opakovat. Svatá slova :-) jen se mohu připojit.
Máte-li dobrou mzdovku, nebudete mít problém jestli malou nebo velkou organizaci. Pohoda, klídek, tabáček.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
29. 11. 2005 8:13
Zaměstnal jsem 28 lidí a teď jsem slyšel, že když mám víc jak 25 lidí je to blbý. A já nevím proč? Jaký je rozdíl malou a střední org.?