Re: Povinnost vydat ucetni / danovy dokl
A na základě čeho jim platíte, když Vám nechodí faktury ani složenky????
No chtel bych vyresit to, proc mi ani pres moje zadosti nebyli ani jednou schopni poslat fakturu, vyuctovani, nic...
stve me ze si delaji co chteji, navic maji nejakou dohodu s UPC o tom, ze tam kde je karneval nebude UPC a naopak, coz je podle me nekala soutez, ale to je vedlejsi. Ja chci fakturu, nebo vyuctovani sluzeb, ktery mi poskytli a oni na to proste kaslou, to je to co chci
Takže - napište jim žádost o vyúčtování služeb a pošlete ji "s dodejkou", aby jste věděl, jestli a kdy Váš dopis přijali.
Na odpověď mají 30 dnů. Pokud Vám neodpovědí v této lhůtě,
doporučuji ze sebe udělat blba (to na většině úřadů, bohužel, funguje a běžte se nevinně zeptat na ČOI (Českou obchodní inspekci) co máte dělat. Jinak - moje soukromá rada: pokud jste platil služby uvedené ve smlouvě, ty služby fungovaly a Vy jste platil předepsanou částku, tak se na to vykašlete, máte určitě spoustu jiných starostí....
No to sice mam, ale to je prave ten problem, ze si kazdej rekne, ze ma dost jinych starosti a tihle neradi v tom budou klidne pokracovat dal a dal :/ Ale jinak dekuju za radu, zitra to sepisu ;) nedam jim nic zadarmo, oni by to taky neudelali
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
7. 12. 2005 22:57
Dobry den,
neexistuje nahodou nejake narizeni, vyhlaska ci zakon, narizujici vydavat ucetni nebo danove doklady na poskytnute sluzby?
Chci od spolecnosti Karneval, aby mi zasilali nejake vyuctovani, nebo fakturu, tak jak to delaji vsechny normalni firmy (UPC, Telecom, Volny,...), ale pokazde se jen dozvim: "my tohle nedelame".