Re: danové zvýhodnění rozvedených rodičů
Podle mne žádný doklad od matky nepotřebujete.
Stačí, když předložíte rozhodnutí soudu, že máte syna svěřeného do péče vy a tím pádem nemá se synem společnou domácnost. Ale záleží na tom,jestli tato situace trvala po celý rok 2018. Nebo jste se rozváděli během roku?
Re: danové zvýhodnění rozvedených rodičů
Úřad práce takové potvrzení uchazeči o zaměstnání nevystavuje. Ani nemůže, vždyť uchazeč o zaměstnání nemůže o daňové zvýhodnění na dítě Úřad práce k případné podpoře v nezaměstnanosti žádat.
Proč Potvrzení potřebuje? Pro žádost o daňového zvýhodnění na dítě u zaměstnavatele? Nebo jako přílohu k Přiznání k dani z příjmů fyzických osob?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
21. 1. 2019 18:19
Dobrý den,prosím o radu,jsem rozvedený a syna mám soudem svěřeného do své péče.Bývalá manželka je vedená na úřadu práce,potřebuji od ní potvrzení na danové zvýhodnění na syna.Dá toto potvrzení i úřad práce,že nemá danové zvýhodnění na syna.Případně na koho se mám obrátit ,matka syna nespolupracuje.Děkuji za odpověd