Re: navision
Jestli je Váš Navision ten program, se kterým jsem se setkala já, tak Vás troch lituji. Není tam nic a vše si musíte nastavit sama. Ten můj dokonce neznal ani základní pojmy jako např. datum ZP, pokladní knihu či kniha pohledávek a závazků, ale zato k bankovnímu číslu našeho dodavatele jsem si mohla napsat jméno a telefoní číslo kontaktí osoby v bance. Prostě paráda.
Řekla bych, že je to program vhodný pro výrobní společnost, která pomocí něj nejen účtuje, ale sleduje i nerealizované zakázky a jednotlivé obchodníky.
Hodně zdaru.
Re: navision
Moc děkuji za reakce, Martino, můžete se se mnou spojit na mailu: geronai@centrum.cz
Budu moc ráda, že mi poradíte, fakt nevím co s tím mám dělat a chtějí po mě výsledky. Zatím jen pořizujeme data /a i s tím máme problém/. Zdraví Naďa
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
10. 12. 2005 15:28
Začínáme v novém programu Navision, mám holý program a já tam nemůžu najít výsledovku hospodaření. Může mi někdo poradit, jak ji případně nastavit. Moc děkuju. Naďa