Re: Daňové prohlášení FO
Tu slevu na studenta asi nevyužijete, možná nevyužijete ani celou slevu na poplatníka. Ale pravděpodobně se Vám vrátí všechny daně, které Vám sráželi. Záleží na výši Vašich příjmů. Vyžádejte si od všech zaměstnavatelů potvrzení o zdanitelných příjmech a podejte daňové přiznání na FÚ.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
11. 2. 2019 19:54
Dobrý den,
jsem studentka a za rok 2018 jsem měla 3 různé brigády (DPP). V první jsem pracovala leden-březen a růžový papír jsem nepodepsala (výdělek do 10 000Kč/ měsíc). Ve druhé jsem pracovala březen-září a tady jsem podepsala růžový papír. Výdělek byl nad 10 000Kč/ měsíc, takže se mi srážela daň a uplatňovala sleva na poplatníka. V říjnu jsem byla u voleb a taky jsem růžový papír nepodepsala. Chápu správně, že když si teď zažádám o daně zpětně a doložím potvrzení o studiu a 3 potvrzení o zdanitelných příjmech, dostanu zpátky daně z první brigády, studentskou slevu za 2. brigádu (335 Kč/ měsíc) a daň z voleb?
Děkuji za odpověď.