Re: Mzdy v Pohodě, Vaše zkušenosti s ní
Vše co píšete, dělám taky v POHODĚ, ale máme do 15 zaměstnanců, takže to není taková hrůza.
ALE exekuce musím počítat ručně (cca 6 zaměstnanců), souběh nelze zadat, tudíž jednoho člověka tam potom budete mít několikrát a stává se to dle mě nepřehledným, o to víc si to člověk potom musí hlídat, aby zdanění provedl přes správnou kolonku a vše správně nastavil.
Na personalistiku a mzdy je PAMICA, která spolupracuje s POHODOU, ale jestli máte platit Váš SW nebo PAMICA je potom asi jedno.
OT. Mzdy v Pohodě, Vaše zkušenosti s ní
Pohoda mzdy - nepodporují např. evidenci více pracovních poměrů u jednoho zaměstnance, položkové mzdy a nepravidelný rozvrh pracovní doby. Nemáte něco z toho?
Mzdy v SW Pohoda je jen takový "doplněk" účetnictví. Ale složitější mzdy pro desítky zaměstnanců bych v tomto SW zpracovávat nechtěla.
V níže uvedeném odkazu máte uvedeno, co všechno Mzdy v SW Pohoda neumí:
https://www.stormware.cz/pamica/porovnani-pohoda-nebo-pamica/
Neaktualizovaná tabulka, ale pro představu snad bude stačit
Firma Stormware pro zpracování mezd nabízí program PAMICA.
https://www.stormware.cz/pamica/cenik.aspx
Možná výše ceny SW PAMICA odradí majitele firmy a ponechá Vám dosavadní program.
Re: OT. Mzdy v Pohodě, Vaše zkušenosti s
>>>>>>v POHODĚ, případně, platí-li se taky nějaký poplatek
>>>>>>za legislativní změny. Chtěla bych ho přesvědčit o
>>>>>>ponechání stávajícího programu. Velice děkuji za Váš
>>>>>>čas.
>>>>>>Hezký den.
>Všem Vám tady velice děkuji za Vaše zkušenosti a
>názory k POHODĚ. Doufám, že se mi podaří majitele
>přesvědčit. Hezký den.
Mohla bych se zeptat, jaký program používáte teď?
děkuji, i Vám hezký den
>>>>>>>>v POHODĚ, případně, platí-li se taky nějaký poplatek
>>>>>>>>za legislativní změny. Chtěla bych ho přesvědčit o
>>>>>>>>ponechání stávajícího programu. Velice děkuji za Váš
>>>>>>>>čas.
>>>>>>>>Hezký den.
>>
>>>Všem Vám tady velice děkuji za Vaše zkušenosti a
>>>názory k POHODĚ. Doufám, že se mi podaří majitele
>>>přesvědčit. Hezký den.
>>
>>Mohla bych se zeptat, jaký program používáte teď?
>==
>Dobrý den Markéto. Je to:
>http://www.tespce.cz/mzdy
>Přeji pohodový den.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
14. 2. 2019 14:39
Dobrý den, majitel mě nutí přejít na zpracovávání mezd a personalistiky v Pohodě. Celá firma tento program používá a tak chce mít i mzdy + personalistiku. Já mám však roky výborný program, o čemž svědčí i provedené kontroly ze sociálky, ZP či FÚ, kdy jsou kontrolorky moc spokojené s přehlednými sestavami, výpočty ....atd. Zpracovávám jak měsíční, tak hodinové mzdy, DPP + někdy je i souběh pracovních poměrů + veškerou personalistiku. Můj současný program dokáže přesně spočítat a evidovat exekuce, kterých tu mám taky dost. Za úpravu programu - legislativní změny pro rok 2019 mi poskytovatel účtuje 3.190,- Kč bez DPH / rok. Majitel samozřejmě nechce.
Prosím, zda byste mi mohli napsat Vaše názory na mzdy v POHODĚ, případně, platí-li se taky nějaký poplatek za legislativní změny. Chtěla bych ho přesvědčit o ponechání stávajícího programu. Velice děkuji za Váš čas. Hezký den.