Re: Mzdy v Pohodě, Vaše zkušenosti s ní
Vše co píšete, dělám taky v POHODĚ, ale máme do 15 zaměstnanců, takže to není taková hrůza.
ALE exekuce musím počítat ručně (cca 6 zaměstnanců), souběh nelze zadat, tudíž jednoho člověka tam potom budete mít několikrát a stává se to dle mě nepřehledným, o to víc si to člověk potom musí hlídat, aby zdanění provedl přes správnou kolonku a vše správně nastavil.
Na personalistiku a mzdy je PAMICA, která spolupracuje s POHODOU, ale jestli máte platit Váš SW nebo PAMICA je potom asi jedno.
OT. Mzdy v Pohodě, Vaše zkušenosti s ní
Pohoda mzdy - nepodporují např. evidenci více pracovních poměrů u jednoho zaměstnance, položkové mzdy a nepravidelný rozvrh pracovní doby. Nemáte něco z toho?
Mzdy v SW Pohoda je jen takový "doplněk" účetnictví. Ale složitější mzdy pro desítky zaměstnanců bych v tomto SW zpracovávat nechtěla.
V níže uvedeném odkazu máte uvedeno, co všechno Mzdy v SW Pohoda neumí:
https://www.stormware.cz/pamica/porovnani-pohoda-nebo-pamica/
Neaktualizovaná tabulka, ale pro představu snad bude stačit
Firma Stormware pro zpracování mezd nabízí program PAMICA.
https://www.stormware.cz/pamica/cenik.aspx
Možná výše ceny SW PAMICA odradí majitele firmy a ponechá Vám dosavadní program.
Re: OT. Mzdy v Pohodě, Vaše zkušenosti s
>>>>>>v POHODĚ, případně, platí-li se taky nějaký poplatek
>>>>>>za legislativní změny. Chtěla bych ho přesvědčit o
>>>>>>ponechání stávajícího programu. Velice děkuji za Váš
>>>>>>čas.
>>>>>>Hezký den.
>Všem Vám tady velice děkuji za Vaše zkušenosti a
>názory k POHODĚ. Doufám, že se mi podaří majitele
>přesvědčit. Hezký den.
Mohla bych se zeptat, jaký program používáte teď?
děkuji, i Vám hezký den
>>>>>>>>v POHODĚ, případně, platí-li se taky nějaký poplatek
>>>>>>>>za legislativní změny. Chtěla bych ho přesvědčit o
>>>>>>>>ponechání stávajícího programu. Velice děkuji za Váš
>>>>>>>>čas.
>>>>>>>>Hezký den.
>>
>>>Všem Vám tady velice děkuji za Vaše zkušenosti a
>>>názory k POHODĚ. Doufám, že se mi podaří majitele
>>>přesvědčit. Hezký den.
>>
>>Mohla bych se zeptat, jaký program používáte teď?
>==
>Dobrý den Markéto. Je to:
>http://www.tespce.cz/mzdy
>Přeji pohodový den.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
14. 2. 2019 14:39
Dobrý den, majitel mě nutí přejít na zpracovávání mezd a personalistiky v Pohodě. Celá firma tento program používá a tak chce mít i mzdy + personalistiku. Já mám však roky výborný program, o čemž svědčí i provedené kontroly ze sociálky, ZP či FÚ, kdy jsou kontrolorky moc spokojené s přehlednými sestavami, výpočty ....atd. Zpracovávám jak měsíční, tak hodinové mzdy, DPP + někdy je i souběh pracovních poměrů + veškerou personalistiku. Můj současný program dokáže přesně spočítat a evidovat exekuce, kterých tu mám taky dost. Za úpravu programu - legislativní změny pro rok 2019 mi poskytovatel účtuje 3.190,- Kč bez DPH / rok. Majitel samozřejmě nechce.
Prosím, zda byste mi mohli napsat Vaše názory na mzdy v POHODĚ, případně, platí-li se taky nějaký poplatek za legislativní změny. Chtěla bych ho přesvědčit o ponechání stávajícího programu. Velice děkuji za Váš čas. Hezký den.