Nikdo z firmy mě zatím nekontaktoval, ale dnes se ke mě doneslo, že budou končit prac. smlouvy a kdo bude chtít, tak mu bude vystavena nová, veškeré podmínky budou stejné, to vše od 1.4.2019. Pokud to tak bude a novou smlouvu nepodepíšu, budu mít nárok na dvouměsíční výpovědní době a odstupné?
Převod práv a povinností má svá pravidla. Zaměstnanci jsou převedeni pod nového zaměstnavatele se stávajícími pracovními smlouvami, upravenými pouze dodatkem. Všem taky běží rozhodné období. V případě ukončení pracovních poměrů u původního z-tele a vystavení nových smluv u nového se nejedná o převod a začíná běžet nové rozhodné období.
Odstupné by náleželo, pokud dostanete výpověď z důvodu rušení zaměstnavatele. Ten důvod si pohlídejte, doporučuji nahlédnout do zákoníku práce na § 52.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
6. 3. 2019 13:27
Dobrý den, prosím o ujasnění, 27.11.2018 jsem nastoupila na MD, mateřská mi bude končit 10.6.2019? Když jsem nastupovala MD, tak majitel firmy byl FO, v průběhu mé MD se firma přejmenuje a převede na s.r.o., přibyde i nový jednatel. Jak to prosím bude s mojí dovolenou? Budu si na konci MD moci požádat o proplacení staré + nové dovolené?