Ano? tak to jste jediná. A určitě k tomu nepřispěje manipulativní styl otázky uvedený slovy "určitě se mnou mnozí budou souhlasit". Jestli jsem to nenapsala přesně, tak je to kvůli tomu, že při psaní reakce se nezobrazí text příspěvku, na který reaguji. Už jen z toho důvodu nelze reagovat přesně na příspěvky, protože si nebudu psát poznámky, na co vlastně odpovídám.
Pak je úvodní rozkliknutí stejně k ničemu. Vypadá to možná hezky, ale uživatelsky je to naprosto k ničemu.
Pro s.:
A já Vám k tomu napíšu, že určitě s Vámi mnozí budou nesouhlasit. Tato věta, tak jako ta Vaše, nemá žádnou hodnotu pro tuto diskusi. Nemůžete argumentovat tím, že budete předvídat názory ostatních. Ostatním se omlouvám, že jsem si toto neodpustila, ale jsem opravdu rozčarovaná z toho, co se najednou stalo s touto - dříve tak hodnotnou - diskusí. A o takovémto příspěvku fakt nevím, co si myslet.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
6. 3. 2019 14:44
Určitě se mnou mnozí budou souhlasit, že nová forma fóra je daleko přehlednější, jednodušší a praktičtější. Stačí kliknout na dotaz a celá linie - vlákno odpovědí a příspěvků se objeví najednou a přehledně, nemusím nic rozklikávat a zase se vracet, abych si přečetla další příspěvek. Za mně zlepšení.