Bod 8 spočítáte a v bodě 9 přeškrtnete účet zaměstnavatele a napíšete číslo zaměstnance a jeho číslo vypíšete.
Paní Jasná, vyplňuji poprvé - bod 8:
ztráta na výdělku - opíšu vypočtenou ztrátu na výdělku z b. 7
bolestné (počet bodů) - pouze dle lékařské zprávy opíšu body?
ztížení společenského uplatnění - není, nevyplňuji
poplatek za vystavení lékařského posudku - vyplním a mám přiložit kopii dokladu?
věcná škoda vzniklá poškozenému - není, nevyplňuji
zproštění odpovědnosti zaměstnavatele - nekráceno, nevyplňuji
Náhrada celkem tedy bude: vypočtená ztráta na výdělku z b. 7 + poplatek za vystavení lék. posudku?????????
MOC DĚKUJI, JSTE LASKAVÁ.
I u bolestného musíte uvést finanční částku. Počet bodů vynásobte 250 Kč. Celková náhrada tak bude částka ztráty na výdělku + částka bolestného + poplatek za vystavení lékařského posudku. Přiložte originál dokladu o uhrazení poplatku (také lékařem vyplněné bolestné).
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
22. 3. 2019 10:05
Dobrý den,
prosím o radu...
Zaměstnanec měl prac.úraz, nyní vyplňuji formulář Náhrada ztráty na výdělku po dobu PN od Kooperativy. V bodě 5b) mám vypočítat průměrný výdělek... v den úrazu odpracoval 3 hodiny, takže nepřítomnost byla 4,5 hod....pak byl nepřítomen +11 prac. dní... a teď se mi jedná o to, jak to spočítat:
a) celých 12 dnů nepřítomnosti nehledě nato,že odpracoval v den úrazu 3 hod
b) 11 dnů nepřítomnosti + 4,5 hod?
Prosím moc o radu.
Děkuji.