Bod 8 spočítáte a v bodě 9 přeškrtnete účet zaměstnavatele a napíšete číslo zaměstnance a jeho číslo vypíšete.
Paní Jasná, vyplňuji poprvé - bod 8:
ztráta na výdělku - opíšu vypočtenou ztrátu na výdělku z b. 7
bolestné (počet bodů) - pouze dle lékařské zprávy opíšu body?
ztížení společenského uplatnění - není, nevyplňuji
poplatek za vystavení lékařského posudku - vyplním a mám přiložit kopii dokladu?
věcná škoda vzniklá poškozenému - není, nevyplňuji
zproštění odpovědnosti zaměstnavatele - nekráceno, nevyplňuji
Náhrada celkem tedy bude: vypočtená ztráta na výdělku z b. 7 + poplatek za vystavení lék. posudku?????????
MOC DĚKUJI, JSTE LASKAVÁ.
I u bolestného musíte uvést finanční částku. Počet bodů vynásobte 250 Kč. Celková náhrada tak bude částka ztráty na výdělku + částka bolestného + poplatek za vystavení lékařského posudku. Přiložte originál dokladu o uhrazení poplatku (také lékařem vyplněné bolestné).
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
22. 3. 2019 10:05
Dobrý den,
prosím o radu...
Zaměstnanec měl prac.úraz, nyní vyplňuji formulář Náhrada ztráty na výdělku po dobu PN od Kooperativy. V bodě 5b) mám vypočítat průměrný výdělek... v den úrazu odpracoval 3 hodiny, takže nepřítomnost byla 4,5 hod....pak byl nepřítomen +11 prac. dní... a teď se mi jedná o to, jak to spočítat:
a) celých 12 dnů nepřítomnosti nehledě nato,že odpracoval v den úrazu 3 hod
b) 11 dnů nepřítomnosti + 4,5 hod?
Prosím moc o radu.
Děkuji.