Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
22. 3. 2019 17:41
Dobrý den, mám asi trochu složitější dotaz. Klient - s.r.o. skončil ke 30.11.2018 jako zaměstnanec u sebe ve firmě. Firma běží dál. Nikdo v ní není, jen do konce roku dobíhaly doklady. Čistím účty a dohledávám zbytky. Po kontrole kolik má ještě kde platit (protože s placením daní, pojištění apod. věcí to byla katastrofa - platby prováděl sám) jsem se dopátrala zůstatků, které mám odsouhlasené jak na FÚ, tak na VZP a OSSZ. Jenže problém je, že se na účtě nevyskytuje pouze onen zůstatek, ale je tam i částka co patří k 31.12.2016 a pův. účetní ho zřejmě nezlikvidovala. To samé je i u účtu 342 - zůstatek mám ale přebývá mi tam malá částka. Lze to nějak z účtu 342 a 336 proti něčemu odúčtovat? Začínala jsem s počátečními stavy které jsem čerpala z obratovky po předešlé účetní, takže všechny sestavy a přiznání byly hotové. Prosím o radu jak z tohoto ven, děkuji