Zkuste toto: postavte se na platbu, klikněte na záložku "likvidace" a pak pravým myšítkem do prázdné plochy. Objeví se tabulka, klik na "likvidace výběrem". Měly by se objevit závazky a pohledávky k likvidaci. Vyberete podle částky a objeví se tabulka. Nevzpomínám si přesně, co s tím, zadá se tam do prázdného okénka vpravo nahoře kurz, který vypočítáte podělením částek Kč a Eur z položky. Zadáte se všemi možnými desetinnými místy. Pak TABULÁTOREM přejdete na chlívek "kurzové rozdíly" vpravo dole a když budou nulové, odentrujete a je zlikvidováno, předkontace by se měla sama přepsat.
Píšu to zpaměti, tak se omlouvám za nepřesné formulace.
Mnohokrát děkuji. Musla jsem řádek smazat a udělat nový pomocí likvidace.
Když jsem chtěla přímo v bance řádek "přepsat", tak se mi udělal duplicitní zápis.
Děkuji za pomoc.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
24. 3. 2019 15:42
Dobrý den,
při účtování výpisu jsem u jedné platby dala předkontaci "nevím", protože jsem ještě neměla fakturu. Po obdržení faktury jsem chtěla úhradu spárovat, ale netuším jak to udělat. Jedná se o fakturu v eurech, ale hrazenou z korunového účtu. Můžete mi prosím poradit? Účtuji v programu Pohoda. Moc děkuji.