Re: lež
V případě, že se Vaše žena domlouvala někdy s milencem telefonem (což asi ano) - vyžádejte si výpisy hovorů. Něco to stojí, (cca 70 Kč měsíčně), ale když potřebujete důkaz... Možná, že ještě další důkazy nenapadnou Vás? S tím partnerem již žádné styky neudržuje?
Re: lež
Je mi jasné, jak těžké období prožíváte. On rozvod je vždy ostresu.Já sama jsem se před 4lety rozváděla vím jak mě to ničilo. Mohu Vám akorát, že to jednou vše bude za Váma. On čas vše zahojí. Buďte rád, že máte takovou "matku", ktará Vám nechala 1 dítě. Je vidět, že není ani dobrou manželkou, tak ani dobrou matkou. Já i kdybych měla 4 děti, všechny bych si je nechala u sebe.
Ale toto fórum řeší daně a účetnictví a né rozvodové problémy.
Tak skutečně jít za tím advokátem. Přeji, ať vše dobře dopadne
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
16. 12. 2005 12:12
Jsem s manželkou v rozvodovém řízení. Já se starám o syna, ona o dceru. Se synem jsme odešli z našeho domu, aby měli děti klid. Manželka mi byla nevěrná, řekla mi o svém vztahu a chtěla souhlasila s rozvodem.Nyní chce na sebe výživné, stále se se mnou hádá. Vlastně mě chce úplně zničit, protože se chci rozvést a ona s tím najednou nesouhlasí. Vše o svém vztahu s tím mužem popírá, u soudu lže a já ji nemůžu nic dokázat. Vyhrožovala mi, že mě úplně zničí a vezme mi vše! U soudu se rozbrečí a lže, já pak vypadám jako blbec a tyran. Není to pravda, co mám dělat?! Ona zapříčinila moje rozhodnutí se rozvést! Jsem člověk s pevnými zásadami, které se týkají tohoto problému. Nedokázal bych s ní už nikdy žít. Vypadá to , že soud prohraju a budu muset vše platit. Nechci ubýrat mému synovi, už tak jsme museli odejít z domu.
K