porovnáte 2 podmínky... stav k 31.3. a stav k 30.6....
počet zaměstnanců: 1/1*100= 100% splněno
vyměřovací základy: březen např. 10000,-, červen 25000,- =25000/10000*100 = 250%, podmínka splněna uplatnit lze...
Pokud by to bylo naopak - v březnu výkon práce a v červenu nemoc, pak podmínka příjmu splněna nebude.... 10000/25000*100 = 40%... pokles o 60%.
DPP se nezapočítávají, jakoby ani nebyly...
Je to srozumitelné?
Dobrý den, a prosím o info, máme nárok čerpat Antivirus C, pokud byl zaměstnanec v březnu celý měsíc na nemocenské (vyměřovací základ 0Kč) a v červnu má vyměřovací základ 26000,-Kč? Ostatní podmínky splněny. Děkuji za případnou odpověď, nikde jsem k tomu nic nenašla.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
6. 7. 2020 17:28
Dobrý den, prosím Vás, mám zaměstnance, který byl po část března a v dubnu na nemocenské. Od května už řádně pracuje. Nikde jsem se nedočetl, zda mohu čerpat Antivirus C, když byl na nemocenské. Mzdu má měsíční a v červnu stejnou jako v březnu, pouze v březnu byla nižší kvůli nemocenské. Počet zaměstnanců - je to jediný zaměstnanec na HPP po celý rok stejně. Podíl vym. základu červen a březen vychází více než 1, tedy splňuje další podmínku. Ale měl jsem ještě jednoho na DPP a ten skončil k poslednímu dubnu. Počítá se to do té podmínky ohledně propuštění zaměstnanců?
Děkuji za Váš čas. K.