Re: Účetní program
Používala jsem léta program SKA v různých firmách a byla jsem spokojená (viz. www.ska.cz), můžete být na síti a nemusíte. Program je levný, každoročně nebo při změnách je k mání levný upgrade. Poku jste na síti, lze nastavit automatické přenášení mezd do účetnictví, skladových dokladů atd. Jsem z Mostecka a zde je tento program velice oblíbený u malých a tředních podnikatelů zcela dostačující. Velká výhoda je také, že je zde možno vést účetnictví pro více firem, takže je oblíbený i u externích účetních.
Re: Účetní program
Pracuji v s.r.o. jako účetní 4 roky a máme STEREO - myslím ,že je to v celku jednoduchý program pro rychlé zaučení.Prodávají
jednotlivé moduly /mzdy,majetek,atd..../My máme 2 počítače a zaroveň sitové provedení tohoto programu. Jsme tu dvě ,jestliže
jedna vypadne ,druhá musí umět zvládnout práci té druhé.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
20. 12. 2005 10:27
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, který účetní program byste doporučili pro obchodní s.r.o., kde část prvotní evidence (sklady, fakturaci, platby, popř. pokladnu) budou vedeny na jednom počítači ve firmě a druhou část - mzdy, výkazy, daňová přiznání - na druhém počítači účetního. Rád si přečtu vyše zkušenosti.