Zajímá mě to stejné...ale logicky.....veškeré peníze z programu Antivirus jdou zaměstnancům.... osvč co má uzavřenou provozovnu by tak neměl nárok ani na korunu z jiného programu a byl by vlastně bez příjmu....
Dostala jsem na tuto otázku odpověď od naší Alči nejvyšší ve znění: obecně platí, že nelze kombinovat jednotlivé protikrizové programy, tedy např. komp.bonus a antivirus. Vyjímkou je pouze malá s.r.o. kde subjektem kom.b. je fyzická osoba (společník) a subjektem antiviru je právnická osoba (s.r.o.) . Prostě chtějí OSVČ zlikvidovat, to už je jisté.
Tohle jsem poslal úředníků a žádná reakce.
Dobrý den po poradě se svým právním zástupcem upravuji a upřesňuji informace.
Berte toto prosím jako Žádost o náhradu škody z důvodu krizových opatření vydaných vládou .
Jsem OSVČ v gastronomii a též jako Business Development Manager a obsluha - školitel a mám velkou prosbu.
Díky tomu co se děje v naší zemi díky covidu 19 jsem přišel o velikou spoustu peněz a tím myslím škodu ve výši 480 tis Kč když jsem byl bez práce díky nařízení vlády.
Tj za 6 měsíců včetně měsíce říjen.Tzn. Částka je brána jako minimální částka v Brutto.
Mám jeden veliký dotaz : Kdo mi tohle uhradí???
Dlužím spousty peněz !!!!! Přišel jsem o auto!!!
Přišel jsem o rozvoj ve firmě kde jsem se měl zásadně podílet na rozvoji firmy a výrobků do zahraničí a tím spojený nárůst mého platu plus provize.
Díky opatření vydaných vládou můj nadřízený spolupracovník neúspěšně ukončil svou činnost a musel jsem opustit svou práci.
Kdo mi to všechno uhradí??? To jsou ztráty o které jsem přišel ne svou vinou...
Děkuji
Volala jsem na finanční správu kde mi bylo řečeno že souběh antiviru a komp. bonusu možný bude, že nemám zatím žádost o kb podávat a mám vyčkat do 11.11. kdy má proběhnout nějaké zasedání a pak 15.11. schválení... jinak by přece OSVČ vzali bonus a zaměstnance po dohodě poslali na úp.!?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
29. 10. 2020 9:45
Prosím, pokud si OSVČ požádá o kompenzační bonus, může následně žádat o Antivirus A (při uzavření provozovny, vyplácí mzdy...)?
Děkuji za info