Prosba o pomoc

• (neregistrovaný)

8. 1. 2021 18:15

Dobrý den potřebovala bych přes vás pomoct s firmou rcskladem.cz objednali jsme přes jejich stránky synovy k Vánocům auto na baterii za 9500 Kč auto přišlo v obrovské krabici s malou dírkou která byla na opačné straně než auto rozbité .auto nám dorazilo na konci října a rozbalili jsme ho až na Ježíška a čekalo nás nemilé překvapení přišlo nám auto celé rozbité a poškrábané ale ostatní součástky originál zabalené jasné jde vidět že to auto je použité .samozřejmě firmu jsem hned kontaktovala emailem a 27.12 2020 jsem tam volala a řekli my že jsem 150 v řadě reklamaci a vypli my telefonát po delší době začli komunikovat v email a po zaslání fotek si vymysleli že auto nevyreklamuji že je malá dírka na opačné straně krabice a že my bez papírU od dopravce že je krabice poškozena auto nevyreklamuji­.odeslala jsem auto přes dopravní společnost a dnes my přišel od nich email že ho nevyreklamuji z důvodu poškozené krabice přičemž jasné je uváděné na ČOI že zboží které se posílá na reklamaci nemusí být v originálním obale a nebo může být obal poškozený .Toto jsem reklamačnimu oddělení taky zdelila a jen se my vysmáli a vypli telefonát prosím o vasi pomoc s řešením protože nevím co mám dělat a jak zboží vyreklamovat a jak upozornit na tuto firmu ad už nikdo nenáleti děkuji samozřejmě foto mohu dolozit

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).