Pane/paní Mindrák(ová),
velice děkuji za Váš čas, který věnujete mojí osobě a snaze odpovědět na “hlavní” myšlenku dotazu. Doufám, že Vám moje neznalost vylepšila den. My diletanti většinou pokládáme dotazy na poradnu právě z důvodu, že něco nevíme a že se chceme něco dozvědět.
Hezký den! Běžte hledat dalšího amatéra, na kterém si smlsnete!
Jak můžete psát o myšlence, když váš dotaz je snůškou hámotin?
Víte, ještě bych to chápala, pokud byste se ptala jako zaměstnanec, ale vy nepochybně za svou "práci" pobíráte peníze. A nepochybně nepatříte mezi profese, které naopak platí zaměstnavateli za to, že je zaměstná.
Hezký den přeje Mindráková
Tak to vidíte! A kdyby jste ještě věděla, kolik za to pobírám, to už byste vůbec nespala..... Kdybyste někdy zakládala firmu a nebyla zaměřená pouze na omezený okruh činností, které jako cvičená opice melete stále dokola, tak by Vám možná došlo, co je v podnikání důležité. Doba vs. lhůta to nebude. O to víc, když výpovědní lhůta, jak jste sama podotkla, přece vůbec neexistuje. Běžte se učit zákony nazpaměť, já jdu dělat něco užitečného!!!
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
17. 1. 2021 15:25
Dobrý den,
můžete mi prosím poradit s následujícím? Chceme ukončit pracovní smlouvu zaměstnanci z důvodu nadbytečnosti. Chceme mu nabídnout ukončení dohodou, ale chceme, aby měl stejné finanční podmínky, jaké by měl při výpovědi z naši strany. Jediný rozdíl je v tom, že nebude mít výpovědní lhůtu a skončí ihned od následujícího měsíce. Dostane ale 2 platy, na které by měl nárok za zkušební lhůtu a další 2 platy jako odstupné (smlouvu má od 09/2019), tj. celkem 4 platy. Jak byste toto do dohody uvedli? Mám to uvést celé jako odstupné? A je možné mu to platit po měsících? Tj. každý následující měsíc jeden průměrný plat? Případně aspoň na dvě částky, abychom nemuseli v jednom měsíci poslat celou sumu čtyř platů + nevyčerpanou dovolenou?
Děkuji za radu.