Neviděl by jste to na to "reklamní, umělecká a sportovní činnost"
byl by jako trenér malých judistů. děkuji
Také to tam nevidím, a právě nejsem schopna svázat s tím trénováním, ale přesvědčují mého klienta, že by to šlo, je to nějaký sportovní klub kde je jeho syn. Teď jsem s ním mluvila a řekl, že to dělat nebude, že se mu to nezdá, a nemá čas nic zařizovat na ÚP, a pochopil to. Ale právě mě zaráží, že klub řekl, že to jde......
Jsem stejného názoru. Dovozuji, že výjimka má sloužit k realizaci sportovních výkonů, nikoliv k zaměstnání za účelem výkonu jiné činnosti spojené s výkonem sportu.
Osobně si čtrnáctiletého trenéra nedokážu představit, neboť, mimo jiné, podle mého názoru je trenér za své svěřence více či méně odpovědný, což u takto starého trenéra není možné.
Není to první případ, s kterým se v posledních měsících setkávám. Rodiče dětí posledního ročníku základní školy, kteří v současné době mají volno, se snaží je zaměstnat a to dokonce při plnění pracovních úkolů rodiče v zahraničí.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
9. 2. 2021 10:24
Dobrý den, kde prosím najdu, nebo mi poradíte. Firma by chtěla na dohodu o provedení práce zaměstnat 14letého kluka, který by trénoval, může trénovat. děkuji