To máte své osobní věci tři roky uložené u zaměstnavatele? To by vám měl naúčtovat skladovné! Máte velmi zajímavý přístup k svému zaměstnavateli.
u nás v práci je dobrým zvykem, že při odchodu na mateřskou vyklidí pracovník kancelář, odevzdá vše co patři zaměstnavateli, a předá veškerou rozdělanou práci. aby někdo "okupoval" kancelář uskladněním svých věcí po dobu mateřské a následně rodičáku není možné, a nikdy to nikomu ani nepřišlo divné :-)
Otázka nezní co je a co není osobní věc. Ale zda je nutné odevzdat klíče " okamžitě" ? S ohledem na nouzový stav. Kde je zákaz vycházení.... Zda žádost zemestnavatele přesahuje nařízení vlády. (Cesta je 50 km přes několik různých spojů a jelikož je to v jejich pracovní dobu musím s sebou brát i dítě. ) Je "povinnost" vrátit klíče, které mám stejně už skoro 3 roky a nikdo je nechtěl nad možné riziko ohrožení přinejmenším našeho zdraví ?
cesta k zaměstnavateli je povolena. to, že nemáte kam dát dítě je vaše věc. ruku na srdce, jste od loňského března zavřeni doma, nikam nevycházíte, ani nakupovat, ani k rodičům a jinam? pokud si vezmete respirátor a když jste tak vyplašená i rukavice, v čem vidíte ohrožení? nebo jděte na poštu a doporučeně klíče pošlete.
nařízení vlády rozhodně žádost zaměstnavatele nepřekročuje.
BTW vás bych chtěla platit teda :-(
Pokud je mi věc ( klíče) svěřena podepisuji její převzetí a tím pádem mám zodpovědnost. Odevzdává se také oproti podpisu. Takže poslání hloupost. Je vidět že si právo vykládá každý po svém. Z jiné společnosti přišla tahle odpověď:
"Pokud pracovní poměr trvá, není důvod pro vracení pracovních pomůcek svěřených na základě písemného potvrzení nebo na základě dohody o odpovědnosti za ztrátu svěřených. Rozhodně ale nemůže zaměstnanci v této souvislosti ukládat žádné povinnosti, pouze se s ním může dohodnout.
Mě je zase lito, že zde odpovídají i lidi co o tom nemají ani ponětí ovšem mají potřebu chytat se nepotřebných informací a řešit věci mimo téma.
"Jiná společnost" nemá pravdu: pokud zaměstnavatel svěří zaměstnanci věc proti písemnému potvrzení nebo na základě dohody o odpovědnosti za ztrátu svěřených věcí, je zaměstnanec k jeho výzvě POVINEN svěřenou vrátit. O dohodě nemůže být řeč.
Jinak: pokud byste byla mým zaměstnancem a odmítala mi vrátit klíče, napálila bych vám náhradu škodu, až by se vám protočily panenky a vykmitla bych vás, ani byste se neotočila. Asi tak.
P.S. Já sama se pracovnímu právu věnuji více než 40 let, tak snad nějaké ponětí o tom mám. .-)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
11. 2. 2021 19:29
Dobrý den. Za půl roku mi končí rodičovská dovolená. Zaměstnavatel mne nyní kontaktoval s tím, že chce vrátit všechny klíče od pracoviště, včetně kanceláře kde mám ještě svoje věci. Do práce mám v plánu se vrátit a on to ví. Má na něco takového nárok? I v době nejhoršího nouzového stavu ( ohledně covid 19)?
Děkuji za odpověď.