v účetním deníku jsem tuto částku nenašla.
Vyjela jsem si hlavní knihy. zkontrolovala, že tam mám všechny doklady. že mám správně ODD s mínusem. Už mě nic nenapadá.
Přecházela jsem teď na nový software, respektive na vyšší verzi starého, data jsou importovaná, účtovala jsem již v novém.
Sečetla jsem si v xls. dph ze všech vydaných dokladů a pak i z přijatých a o tu částku to prostě nesedí. Ale chybu nevidím. Už jsem z toho v nervu :-(
Chtěla bych vám moc poděkovat za pomoc. Chybu už jsem našla. A byla to samozřejmě moje chyba. Ač jsem všechno kontrolovala, tak až po třetí kontrole všech dokladů z hlavních knih jsem si všimla, že jsem špatně zaúčtovala daň na vstupu/výstupu za 3. a 4.Q. Nejraději bych se neviděla, tolik času nad tak hloupou chybou.
Děkuji vám moc.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
17. 3. 2021 9:21
Dobrý den,
mám zůstatek na účtech 343 021 a 343 121. Je to částka stejné výše. Nemůžu přijít na chybu. Nemáte nějaký tip, jak se to mohlo stát? Co bych mohla ještě zkontrolovat? Projela jsem vydané doklady, přijaté doklady, zaúčtování DPH,všechno zdá se sedí....
moc děkuji