Dobrý den, prosím o radu.
Zaměstnankyně nastupuje na mateřskou dovolenou a na jiné firmě má ještě smlouvu o výkonu funkce jednatele s měsíční odměnou 20 tis. Můj dotaz zní, pokud by chtěla čerpat mateřsku i u té firmy, kde je jednatelka, lze to? Musela by jí firma v takovém případě přestat vyplácet jednatelskou odměnu?
A pokud by se rozhodla, že mateřskou bude čerpat jen u firmy, kde má pracovní smlouvu, může mít i nadále jednatelské oidměny u té druhé firmy?
Moc děkuji.
Dobrý den, domnívám se, že PPM může čerpat i ve firmě, kde je jednatelkou. Není důvod přestat vyplácet odměnu jednatele, protože odměna za výkon funkce není mzda za práci.
Snad jsem poradila dobře, počkejte ještě na reakce jiných.
Není důvod přestat vyplácet odměnu jednatele, protože odměna za výkon funkce není mzda za práci - tato moje odpověď se vztahovala právě na váš dotaz, zda může pobírat odměnu jednatele a současně PPM. Paní Topol si ji vyložila jinak.
31. 5. 2022 8:40
Dobrý den, prosím o radu.
Zaměstnankyně nastupuje na mateřskou dovolenou a na jiné firmě má ještě smlouvu o výkonu funkce jednatele s měsíční odměnou 20 tis. Můj dotaz zní, pokud by chtěla čerpat mateřsku i u té firmy, kde je jednatelka, lze to? Musela by jí firma v takovém případě přestat vyplácet jednatelskou odměnu?
A pokud by se rozhodla, že mateřskou bude čerpat jen u firmy, kde má pracovní smlouvu, může mít i nadále jednatelské oidměny u té druhé firmy?
Moc děkuji.