Paní Jasná, přeji Vám brzký návrat do všedních starostí a radostí, hodně síly a zdravíčka, hlavně že jste covid zvládla a už to bude jen a jen lepší:-). Ano, jak jste viděla, někdy je to opravdu smutné, člověk hledá pomoc, nebo se snaží pomoct a pak vás někdo hned setře, když je to třeba špatně, nebo neúplné, někdy už se bojím i zeptat. Každopádně jste zpět, tak to je dobře, určitě je to názor i většiny z nás. Mějte se krásně
To je moc dobře, odpočívejte. Jsme moc rádi, že Vás tady máme! Plně souzním s Vašmi slovy. Oblast mezd není jednoduchá, je stále v pohybu a plná "nejednoznačností" a i přes to, že se v ní pohybuji již 25 let, stále se učím a hledám odpovědi a to mnohdy právě zde. Buďme trošku shovívavější a hlavně lidštější... Krásné a pohodivé vánoční dny všem! :-)
Dobrý den paní Jasná. Jsem moc ráda, že už jste zase zpátky. Opravdu bez Vašich rad a příspěvků to není ono. A napsala jste to moc hezky, přejme si, nejen o Vánocích, více vzájemné ohleduplnosti, tolerance a laskavosti. Přejme si méně hřmotných hlupáků. Přejme si upřímně vše dobré a zdraví především.
Čtu až nyní. Doufám tedy, že už jste jak rybička a je Vám dobře :) přeji Vám mnoho zdraví, pohody, energie a radosti do roku 2024. Jsme moc rádi, že Vás tu máme, Vaše rady a zkušenosti velmi pomáhají. A nepříjemné lidi je asi lepší ignorovat. Kdoví, s čím se potýkají ve svém životě, když jsou tak kyselí?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
18. 12. 2023 7:11
Všechny Vás zdravím. Vidím, že jste se někteří pozastavili nad tím, že neodpovídám na dotazy. Takže, měla jsem v pořadí čtvrtý covid z toho podruhé se zápalem plic. Teď jsem již z nemocnice doma, dostávám se zpátky do formy a opět Vám ráda poradím, pokud bude vědět.
Přečetla jsem si příspěvky za celou dobu mé absence a jsem z toho smutná. Pořád urážky. Copak si nedokáže daná osoba, která za tím vším prudérstvím stojí uvědomit, že život je krátký a měli by jsme být k sobě více ohleduplní? To ani v době adventu nejde?
Drazí kolegové, přeji Vám všem pěkné vánoce a hodně, hodně zdravíčka.
Jasná