Dobrý den. Pro firmu je určitě výhodnější dát smlouvu na dobu určitou a ŘD v poslední výplatě proplatit. Pokud zaměstnanci během roku ŘD čerpají, čerpaná ŘD se bere jako odpracovaná doba pro další nárok na ŘD.
Děkuji moc, tam je zase více administrativy,nové dohody,přihlášky,odhlášky na ossz a zp..
Právě že dohodáři pracují tři, čtyři dny v měsíci,a dovolená naskakuje.
Mějte hezký den
I pro dohodáře platí, že dovolenou určuje zaměstnavatel a čerpání by mělo být v tom roce, ve kterém vznikla. Takže pokud jí máte hodně a nechcete ukončovat, musíte průběžně dávat čerpání. I to je administrava navíc, takže spíš záleží na zvyklostech a možnostech. Já mívám dohody většinou na rok a i přesto dávám alespoň na část mnohdy v roce čerpání, aby to pak nebylo vše v posledním měsíci.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Někteří rodiče přišli o zásadní výhodu. Stát už za ně nehradí pojištění
Sestry vsadily na exotiku v českých podmínkách. Zaměřily se na eukalyptus
Knižní trh stojí na ženách a papíru. Prodává „spicy“ literatura, říká nakladatel
Dochází k revizi NACE, týká se více než milionu ekonomických subjektů
Zaměstnanecké akcie jsou od roku 2026 daňově zvýhodněné
Kdo všechno musí podat daňové přiznání k dani z příjmů za rok 2025?
12. 1. 2026 11:39
Dobrý den,mám obecný dotaz. Mám zaměstnance,DPČ na neurčito.Dělají každý měsíc,kolem 30 - 50 hodin. Takže nárok na dovolenou vzniká.Není lepší psát dohody na rok,a zbytek dovolené jim vždy proplatit? Jaký na to máte názor.
Děkuji