Re: ROČNÍ VYÚČTOVÁNÍ
Jestli vyloučíte možnost společného zdanění a chcete to po zaměstnavateli, musíte ho o to požádat, doložit vše na úlevu
na děti(kopie rodných listů, u zletilých dětí potvrzení o návštěvě školy a čestné prohlášení manžela OSVČ že ve svém přiznání k dani za r.2005 daň,. slevu nebude uplatňovat on.Na co chcete tiskopisy,pokud budete žádat svého zaměstnavatele - dopníte do Vašeho Prohlášení daň.poplatníka,které předpokládám,že jste u zaměstnavatele podepsala a to nejpozději do 15.2.06. Chcete-li mzdovou účetní potěšit, neodkládejte to do poslední chvíle.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
5. 1. 2006 20:07
Prosím o radu : Jsem zaměstnancem a můj manžel byl po celý rok pouze OSVČ. Ani jeden z nás jsme si na naše dvě děti neuplatňovali během roku 2005 finanční bonusy. Jak Mám nyní postupovat,pokud chci,aby mi to dal zaměstnavatel do ročního vyúčtování za rok 2005.Co k tomu bude zaměstnavatel ode mě chtít? Co mu mám doložit. A Vůbec existují už na finančáku už na toto tiskopisy?Děkuji Vám za odpovědi.