Re: Originální obal
V případě, že je zboží potřeba poslat zpět prodávajícímu nebo servisnímu středisku, je zákazník povinen zboží zabalit do originálního obalu. V případě, že kupující originální obal nemá, je povinen na vlastní náklad zajistit obal nový, vyhovující nárokům přepravy. Kupující bere na vědomí, že v případě nedostatečně chráněného zboží při přepravě nemusí být reklamace uznána.
Re: Originální obal
Docela by mě zajímalo, kde jste tuto informaci vzali, v žádném zákoně ani předpise jsem ji nenašla. Za zákona nemám vůbec povinnost se o nějaký obal starat, když se mi rozbije televize, odvezu ji do opravny a jestli ji oni pak transportují dále, je už na nich aby ji řádně zabalili aby se jínic nestalo. V žádném pořípadě nesmí být uznání reklamace a její vyřízení podmíněno obalem.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
8. 1. 2006 14:47
V nejmenovaném obchodě jsem reklamovala televizi bez originálního obalu. Reklamace byla přijata, s tím, že v reklamačním protokolu prodejce uvedl, že neodpovídá za případné požkození při přepravě. Na otázku proč, mi bylo řečeno, že bez originálních výplní nejsou schopníi poslat televizi tak, aby se ji na 100% nic nestalo a tím prohlášením se jenom brání. Podle zákona, obal mít nemusím, tak mě zájímá, jestli je prodejce opravněný psát tam tenhle dodatek. ďekuji