Re: Malá organizace
staci poslat az pri ukonceni oba listy najednou- socialka stejne vyplaci az po ukonceni nemoci (mozna, kdyz nemoc presahne do dalsiho mesice, tak vyplaci po mesici, nevim). Kazdopadne na tom prvnim listku (zahajeni nemoci) doplnite, kdy zamestnanec naposledy pracoval a kolik odpracoval ten den hodin, pak datum, razitko, podpis. Pri ukonceni zase doplnite, kdy nastoupil do prace, razitko, podpis.
Nezapomenout, ze jeden z tech listku (ted nevim, jestli ukonceni nebo zahajeni) musi podepsat i zamestnanec (na druhe strane formulare, jinak socialka nic nevyplati).
Socialce patri original, vam zustava kopie. Pri vypoctu mzdy nezapomente pokratit HM.
Ja jeste psala na ty nemocenske nas variabilni symbol (pisu ho i do adresy, pokud jim neco posilam) - oni to maji radeji - setri jim to praci :-)))
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
17. 1. 2006 12:33
Dobrý den, dosud jsem vedla mzdy pro velkou organizaci. Teď jsem nastoupila do společ. menší - malá organizace. Ráda bych znala přehled povinností, které za malou organizaci mám. Existuje někde na netu přehled povinností (běžné praxe) pro malou organizaci, popř. můžete mi někdo poradit?
Děkuji moc.