Re: ANKETA o nejlepšího diskutujícího
>>>>>>>>Bez souhlasu p.Hakena si dovoluji vyhlásit anketu o
>>>>>>>>nejlepšího přispívatele do diskuze.
>>>>>>>>Sama za sebe dávám na první místo paní Jiřku, na
>>>>>>>>druhé
>>>>>>>>paní bdm.Co Vy na to? Vyjádříte se? Jana
>>>>>>>
>>>>>>>Pak bych pridal jeste AnonymníJiřinaH
>>>>>>**************
>>>>>>Ježíšmarjá, to je blbý nápad, ale tentokrát výjímečně
>>>>>>ne můj :-)))
>>>>>>Hlasuju Jiřka, bdm, graver. J.F.
>>>>>>**************************
>>>>>1. Jiřka, 2.bdm, 3.Jana F, 4.graver - Zdravím Vada
>>>>
>>>>Souhlasím s Vandou!!!!
>>>Já přidám Vladimíra2
>>
>>Ano, Vladimír2 mi tu chybí.
>>Pozdě bicha honiti
>
>Ale,ale....snad "bycha", ne? :-))
Vladimír 2 už jenom reje, jinak souhlasím a připadá mi zbytečné tady
určovat. Každý či každá se věnuje svému oboru a tak díky.
>Petra
Re: ANKETA - bdm je nejlepší
SUVERÉNNĚ NEJLEPŠÍ JE PANÍ BLANKA!!!
Všichni píšete na první místo paní Jiřku, ano paní Jiřka je velmi dobrá, je skvělé, že tady "ztrácí" svůj drahocenný čas, ale věnuje se (alespoň zde v diskusi) POUZE mzdové problematice (spolu s paní Jiřinou H., pro kterou platí totéž). Obě jsou super, nerada bych je urazila. Chci však říci, že každá mzdová účetní by to měla všechno takto perfektně znát, aspoň já naší mzdové účetní v tomto důvěřuji (což netvrdím, že mzdové účetnictví je jednodušší než se věnovat celému účetnictví, i když si to myslím - já vím, je to špatně).
Ovšem paní Blanka zná skutečně perfektně celé daňové zákonodárství, což zaslouží obrovský obdiv a zvlášť, když je též velmi ochotná všem zde vyčerpávajícím způsobem (zejména včetně citací paragrafů) odpovědět. Nechci tady pět ódy na bdm, ale má můj neskonalý obdiv a úctu a je mou velkou motivací. A touto formou bych jí též chtěla poděkovat.
Ještě připojím poznámku: v poslední době (nebo jsem si dřív nevšimla) sem velmi často přispívá PÁJAPORADCE, jehož právní rady nemají chybu a též mu děkuji.
A jako třetí řadím určitě velký počet Anonymních, ale jejich rady jsou velmi často též skvělé a nevadí mi, že své příspěvky neoznačují nějakým svým nickem a že zde přispějí bez jakéhokoli budování image (pokud lze o tomto takto hovořit v případě internetové diskuse).
Re: to je blábol
A už je to tady: Proč si myslíte, že daňové zákonodárství je jiné než mzdová problematika. Paní Jiřka tohoto bohužel musí znát mnohem více a v různých oborech, nejen daň z příjmu-závislou činnost nechce dělat žádný daňovýporadce, sociální zákony vč. zaměstnanosti, úřady práce, důchodové zákony, zdravotní. Chodí více kontrol a hlavně různorodých. Termíny jsou krátkodové, obyčejně 8 - 10 denní.
Dělám finanční i mzdové účetnictví, takže mohu posoudit. Co člověk to jiný případ.
Takže: bdm dobrá, ale Jiřka má mnohem více ke studování a více zodpovědnosti a mnohem větší buzeraci od kontrol.Mzdová problematika je náročnější. Kolik z vás by to dělalo.
Je vidět, že tomu vůbec nerozumíte
No vidíte, Aňa určitě, taky pan Hříbal a když se tu mluvilo o pájovi, tak Jaša mívala podobný okruh, škoda, že už tady dlouho nebyla. Kolikrát si říkám, že tady převažují anonymové, ale tohle bylo užitečné zamyšlení :-) Napadají mě ještě další jména, Eva M. teď asi hodně pracuje :-), Elén, Vladimír, Josef a už sakra musím jít taky něco dělat :-))) J.F.
Dobrých je hodně, ale Jiřka je hvězda.Určitě je nejlepší. Je škoda, že se specializuje na mzdové účetnictví. Je ochotná a její odpovědi jsou maximálně fundované. V ostatní problematice nikdo nevyniká tak výrazně.
Jinak bych nechtěl nikoho seřazovat, tico byli jmenování jsou velmi dobří, ale těžko je dělat pořadí.
Re: Jiřině H.
A já taky děkuju všem, kteří přispívají radami, protože se od Vás učím (paní JiřinaH, pája, dovolenou mně tady kdysi pořádně vysvětlila paní Hanka a další). Ale řekla jsem si, že diskutovat budu méně, protože se pak rozkecám, co se mně zdá fér a co ne a brblám na špatné zákony a někomu to pak přijde jako moralizování.
Re: co se děje?
Dva dny tady nejsem a nestačím koukat, nebudou se dávat trička s logem BC? Nebo po hodnocení jednotlivců bych navrhoval další disciplínu - promenáda v plavkách. Ale je dobře, že se z anonymity přihlásili i Ti,kteří byli otráveni, ale dále spolupracují. K tomu to slouží a ať si rejsnilové rejsní, každá dobrá rada může někomu pomoci a navíc, hledání odpovědi nutí i nás odpovídající se podívat, ověřit, hledat, prostě nezakrnět.
Zdraví pája
Re: Požaduji obličeje :-)
Spíš pěkně praštěný nápad :-))) Většina lidí se tady nemá odvahu ani podepsat a od těch pár statečných, co jdou s kůží na trh, byste ještě chtěli fotky :-))) Ale na realizaci mám nápad - určíme styčnou osobu, které fotky pošlete a ta je bude zasílat zájemcům.
J.F.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
17. 1. 2006 18:52
Bez souhlasu p.Hakena si dovoluji vyhlásit anketu o nejlepšího přispívatele do diskuze.
Sama za sebe dávám na první místo paní Jiřku, na druhé paní bdm.Co Vy na to? Vyjádříte se? Jana