Re: Abra G2 verze pro ČSTV
Ano, tak přesně takhle jsem se v tomto programu taky učila.A po čase zjistíte, že tam je spousty věcí, které jsou opravdu k ničemu a základní věci to nedělá. Nejlepší je si zavolat na jejich linku a oni Vám radi po telefonu poradí a popřípadě Vám ten program upraví jak budete potřebovat.Ovšem za předpokladu, že si platíte jejich roční licenci jinak Vám vše naúčtují...Ráda bych Vám poradila ale zrovna tento problém jsem nikdy nepotřebovala řešit.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
18. 1. 2006 13:35
Nemáte někdo zkušenosti s tímto programem?
V čísle účtu je nutné použít lomítko, aby se v účetních výkazech pro ČSTV rozdělila sportovní a hospodářská činnost, ale pokud chci vytisknout účtový rozvrh, tiskne se jen část čísla před lomítkem.
Např. místo 501/0001 a 501/5001 jenom 501/ . V čem jsem udělala chybu?
Lze nějak odstranit nebo posunout zápatí? Např. právě při tisku účtového rozvrhu mi zasahuje do textu.
V hlavní knize se mi doklady stejného data neřadí podle čísel. Je to možné nějak upravit?
Uživatelská nápověda je hrozně rozsáhlá a odborná. Čekala jsem, že to bude jednoduchý prográmek, aby mohl účtovat traktorista, hrající za Slovan Kotěhůlky mezi dvěma poločasy. Školení nebylo, manuál nepoužitelný, nápovědě nerozumím. Pracuji metodou pokusů a omylů.
Díky za rady. L.