Re: Upgrade Účto
Účto od Tichého je skvělý program, mzdy určitě zpracujete ve verzi 2006. Divila bych se, že by to zamrzalo, pracuju v účtu denně (te'd taky) a řada mých kolegů, nezlobí to nikomu.
Ptáte se opravdu na SW Účto od firmy Tichý a spol.?
Upgrade na verzi 2006 v prosinci určitě neposílali, posílají ho v těchto dnech. Pro uživatele, kteří zaplatili elektronicky, je program ke stažení cca od půlky ledna. V prosinci určitě ještě nebyl! Upřesněte prosím dotaz.
Děkuji za rychlé reakce :-) Program mi zamrzá tak, že když něco zkouším a nevyplním asi všechno potřebné, tak se mi zastaví a nefunguje Esc a když potom mačkám nevím co, hlásí mi to nějakou nevyplněnou větu. Ale s tím nechci otravovat, to je moje neznalost ovládání. Klient má fakturu upgrade Účto Tichý z 6.12. a CD mi dal dnes, tak se s tím ještě poperu. První dojem nic moc. Doufám, že tam jde alespoň bezbariérově mazat a opravovat chyby.
Tak ať vám k tomu programu dá taky manuál, z něj se dozvíte vše potřebné. Účto je fakt dobrý program - nenápadný spolehlivý dělník. Ale je dobré si ho nastavit - vše se dozvíte v manuálu :-) Tady se zeptejte jen na to, co vám nebude jasné ani po důkladném pročtení manuálu.
PS: Pokud vám to hlásí nějakou nevyplněnou větu, tak to je pravda. Účto nehlásí chyby pro nic za nic. Znamená to jen, že jste se s programem ještě neseznámila a že nezadáváte věty tak, jak je třeba. Pokud chcete mít z jakéhokoliv programu kvalitní výstupy, musíte respektovat pravidla, jak ten program funguje.
PPS: Klient vám mohl dát fakturu z prosince, to asi platil zálohu. CD by už mělo být ve verzi 2006, rozeslané patrně tento týden.
Pokud se vám objeví věta: PŘESTO OPUSTIT dejte Enter ne Esc
Taktéž jsem v r. 1992 konstatoval = první dojem nic moc.
Dnes konstatuji - to co umím (po těch pár letech) s programem Účto, také nic moc. Vždy kritizuji svoje "znalosti" nikdy Účto.
A to si o sobě myslím, že mezi těmi 31700 uživateli jsem hvězda.
Pracovat se s ním naučíte během pár dní :-) základy určitě. Stačí číst manuál a pozorně číst i hlášení, která vám program dává. Vždy je dává z nějakého důvodu, takže je hloupé je jen "odmáčknout", aby se jich člověk zbavil. Navíc máte kdykoliv k dispozici nápovědu v programu na F1 - skutečně KDYKOLIV a KDEKOLIV. Na speciální a složitější případy se samozřejmě budete muset dívat do nápovědy a manuálu. Nebojte se Účta, je to fakt prima program, i když na první pohled vypadá velmi obyčejně.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
22. 1. 2006 23:04
Uvažuji o zpracování DE klientovi v Účtu, které neznám - má upgrade, které mu přišlo v prosinci 2005 - myslíte, že už se tam dají zpracovávat mzdy v roce 2006, nebo bude ještě další upgrade? Omlouvám se, nevyznám se v tom programu, pořád mi to zamrzá a musím natvrdo vypínat počítač a už jsem docela vzteklá, na ten blbý program :-((( Aspoň kdybych věděla, že tam půjdou ty nové mzdy, to bych ještě chvíli vydržela :-)