Re: Formulář na DPFO - mi nefunguje
Psala jsem tvůrcům šablonony DPFO 2005, která je uvedená na zdejším serveru, ohledně chyb ve výpočtech ve formuláři. Dnes jsem dostala mail, že opravený formulář je k dispozici na
www.danovapriznani.cz
Jestli může, vyzkoušejte, zda je v pořádku, já to dnes nestíhám
Zdravím všechny Jana
Teda nevím co za chyby tam autor opravil, ale řádek č.61 pořád nefunguje :-(
Grrrr...opravovali zadávání údajů v 5Př2 a přenášení údajů oplatníka do této přílohy. že to nedotáhli do konce a na řádek 61 se automaticky načítá položka z řádku 526 je nedořešený problém. Automaticky to počítá společné zdanění i když údaje o manželovi nevyplním. A nenašla jsem kde by se to dalo vypnout. Hned jim tam píšu znovu.
A máte na prvním listu zaškrtnuto, že společné zdanění manželů nechcete?
Jinak nové verze formulářů se okamžitě objevují i zde na serveru, takže je jinde shánět nemusíte. Nicméně prosím každého o určitou míru shovívavosti. Formuláře jsou pár dní staré a chyby v nich se postupně odstraňují. Kdo nutně nespěchá, tak mu doporučuji, aby si počkal, až se fomuláře trochu usadí...
Robert Haken
>> Grrrr...opravovali zadávání údajů v 5Př2 a přenášení
>>údajů oplatníka do této přílohy. že to nedotáhli do
>>konce a na řádek 61 se automaticky načítá položka z
>>řádku 526 je nedořešený problém. Automaticky to
>>počítá
>>společné zdanění i když údaje o manželovi nevyplním.
>>A
>>nenašla jsem kde by se to dalo vypnout. Hned jim tam
>>píšu znovu.
>
>A máte na prvním listu zaškrtnuto, že společné zdanění
>manželů nechcete?
>
>Jinak nové verze formulářů se okamžitě objevují i zde
>na serveru, takže je jinde shánět nemusíte. Nicméně
>prosím každého o určitou míru shovívavosti. Formuláře
>jsou pár dní staré a chyby v nich se postupně
>odstraňují. Kdo nutně nespěchá, tak mu doporučuji, aby si
>počkal, až se fomuláře trochu usadí...
Už jsem to psala v předcházející odpovědi - to zaškrtnutí. Jde o to, že někteří lidé na ta přiznání spěchají. Ale jinak je formulář super.
>
>Robert Haken
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
24. 1. 2006 9:21
Prosím o radu, vyplňoval jsem přiznání kde jsou příjmy dle §6,§7,§10 a odpočet na poplatníka a úroky, ale v řádku 62 základ daně snížený o nezdanitelné položky mi to správně nespočítá. Společné zdanění není. Nevíte v čem může být chyba? Děkuji