Re: Podané přizníní DPH
Já jsem to již jednou také řešila a to tak, že jsem zatelefonovala na FU správci daně a dohodla jsem se s ním, že přinesu nové přiznání a vyměnili jsme je. Je to možné dokud to nepřepíší do počítače.Nebyl to žádný problám.
Re: Podané přizníní DPH
Nic vám nevrátí, na přiznání je razítko z podatelny a přiznání je již zaevidované! V zákoně o správě daní a poplatků je řečeno , že je možno před uplynutím lhůty pro podání přiznání podat opravné přizn., tzn. dnes máte poslední den. Nevím teď přesně paragraf, nechce se mi to hledat, ale myslím že je to §40
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
25. 1. 2006 12:54
Podal jsem přiznání k DPH již asi před 10 dny. Nyní jsem zjistil, že ho potřebuji ještě upravit. Musím podat opravné, nebo ještě dnes mohu podat řádné a původní nějakým způsobem stornovat?
Platba je již převedena, kdyby nová byla vyšší převedu jen rozdíl částek, ale když je nový výpočet DPH nižší, musím žádat o vrácení přeplatku, nebo je možne ponechat na účtě FÚ a příště zaplatit o tuto částku méně?